Value Added Logistics

Value added logisticsEén van de belangrijkste activiteiten die Hopman Logistics Services verzorgt omvat Value Added Logistics (VAL activiteiten). Dit betekent dat er aan het logistieke proces voor producten een aantal aanvullende diensten worden toegevoegd. Wilt u bijvoorbeeld een aparte verpakking of heeft u andere specifieke wensen op het gebied van productlogistiek? Wij maken het voor u mogelijk. Onze extra services zijn zeer uiteenlopend en maken voor u het gehele logistieke proces gemakkelijker.

Onder Value Added Logistics (VAL) vallen verschillende zaken, denk zoal aan; ompakken goederen, labelen, prijzen, assembleren, controleren en meer. Vanuit dat perspectief kan Hopman Logistics Services voor u het gehele proces verzorgen. Vanaf de bestelling tot het moment dat het product in kwestie wordt afgeleverd.

Of u nu een eigen (web)winkel heeft of eigen producten, Hopman is alleskunner als het gaat om logistiek. Opslag, verzending en de zogenoemde extra services genaamd Value Added Logistics. Wij kunnen u bij alle logistieke processen een hoop werk uit handen nemen. Er is een mogelijkheid om uw producten bij ons op te slaan, wat de snelheid van de VAL vergroot, omdat alles bij de hand is. Dat bespaart u tevens ruimte op uw locatie.

 

Voordelen van Value Added Logistics:
ikoon-check-blauw10 U kunt zich bezighouden met uw kerntaken
ikoon-check-blauw10 Het gehele logistieke proces wordt voor u verzorgd
ikoon-check-blauw10 U bespaart op de kosten van personeel en opslag
ikoon-check-blauw10 Onze jarenlange ervaring biedt u voordeel in efficiënt en effectief werken
ikoon-check-blauw10 Wij denken met u mee in maatoplossingen

 

Van bestelling tot aflevering: wij verzorgen het gehele proces

LabelenMet onze jarenlange ervaring weten wij dat de aanpak voor elke klant verschilt en dat de wensen op het gebied van Value Added Logistics zeer uiteenlopend kunnen zijn. Wij denken met onze diensten graag mee in hoe we u kunnen ontzorgen. Met betrokken medewerkers en met de beschikking over de juiste faciliteiten hebben wij optimale capaciteiten om diverse werkzaamheden voor u te verrichten.

Ongeacht of wij nu bepaalde zaken of het gehele proces voor u regelen en verzorgen, u kunt ervan uitgaan dat uw product compleet, goed samengesteld en juist verpakt op de plaats van bestemming komt. Wij werken met maatoplossingen om u zo op de beste manier tegemoet te komen in het ontzorgen van uw logistieke processen.

Het logistiek proces inrichten in de meest efficiënte vorm is voor uw onderneming vanzelfsprekend erg gunstig. Maar hoe kan Value Added Logistics hieraan bijdragen? Neem contact met ons op en wij vertellen het u. U zult zien dat er veel winst te behalen valt bij het optimaliseren van uw logistieke proces met de hulp van Hopman Logistics Services.

Wilt u graag advies? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Meldt u dan aan voor een intakegesprek.

 

 

Geheel vrijblijvend!

Vrijblijvend contact

Vrijblijvend consult

Vrijblijvend bespaaradvies