VAL activiteiten

Value added services logistiek

VAL activiteitenDe VAL activiteiten van Hopman Logistics Services omvatten alle logistieke processen. Maar wat is nu precies voor u de value added services logistiek? Dat valt op te delen in verschillende categorieën. Zo is er puur de extra service in de vorm van eindmontage, pakketten samenstellen, kwaliteitscontroles uitvoeren, goederen ompakken, labelen en meer.

Aan de andere kant valt ook reverse logistics onder value added services logistiek. In dit stukje van het logistieke proces nemen wij u de retourlogistiek uit handen. Hierbij verwerken wij alle retouren naargelang de wensen van u als ondernemer evenals die van de klant. Hier kan u flink veel tijd en geld op besparen, aangezien ons uitgangspunt het veranderen van retouren naar omzet is.

Onze VAL activiteiten zijn erg uitgebreid en met jarenlange ervaring kunnen wij uw gehele logistieke proces deskundig managen. Hierbij hanteren wij scherpe prijzen en de VAL activiteiten worden vakkundig voor u uitgevoerd. Geniet van deze voordelen en laat Hopman Logistics Services u informeren. U zult merken dat de value added services logistiek van Hopman Logistics Services een aanwinst zijn voor uw bedrijf.

Afspraak maken

VAL activiteiten van Hopman Logistics Services

Bij het logistieke proces achter een (retail)onderneming komt veel kijken. Het opslaan van goederen, het uitleveren van goederen, het verwerken van retouren en meer. Er zijn diverse voorbeelden te noemen van arbeidsintensieve werkzaamheden die bij het runnen van een onderneming horen. Alle werkzaamheden die onder de genoemde activiteiten vallen, denk aan stickeren, labelen, ompakken, assemblage, samenvoegen en/of splitsen, kunnen geschaard worden onder VAL activiteiten en dat is wat Hopman Logistics Services graag voor u regelt.

Value added servicesVAL is een samenvattende term dat staat voor ‘Value Added Logistics’ binnen de logistiek. Hieronder vallen diverse werkzaamheden die tijdrovend kunnen zijn voor u als ondernemer. Als logistiek specialist hebben wij onze werkzaamheden toegespitst op VAL activiteiten, waarbij wij alle bijkomende logistieke processen van u over kunnen nemen.

Dat geeft u de mogelijkheid om u echt te richten op uw onderneming terwijl op de achtergrond de VAL activiteiten door Hopman Logistics Services worden uitgevoerd. De mogelijkheden hierin zijn voor u zeer uitgebreid, aangezien wij binnen onze VAL activiteiten specifieke zaken voor u kunnen verzorgen, maar ook het totaalplaatje van opslag tot uitlevering.

Met welke VAL activiteiten kunnen wij u ontlasten en hoe kan u besparen op uw logistieke proces? Wij nemen voor u graag de tijd met een value added services consult. Tijdens dit consultgesprek zetten wij voor u alle mogelijkheden duidelijk uiteen. Maak vandaag nog een afspraak met Hopman Logistics Services.

Gratis VAL consult

Vrijblijvend contact

Vrijblijvend consult

Vrijblijvend bespaaradvies