Logistieke werkzaamheden

De logistieke werkzaamheden van Hopman Logistics Services

Hopman Logistics ServicesLogistieke werkzaamheden is sinds 1998 actief met logistieke werkzaamheden. Als bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in Value Added Logistics (VAL) en retourlogistiek. Daarmee kunnen wij binnen onze logistieke werkzaamheden het gehele logistieke proces voor u verzorgen. Dat kan zowel als u een retailer met vestiging bent alsook een e-tailer, waarvoor wij webshop fulfilment verzorgen.

De logistieke werkzaamheden van Hopman Logistics Services hebben als basis het bedenken, uitvoeren en besparen in logistieke maatoplossingen. Wij bekijken per case wat de beste mogelijkheden zijn om het gehele proces te automatiseren, versnellen en vooral om te zien waar er meer rendement behaald kan worden.

Wij doen dit uiteraard ook voor u en daarom plannen wij graag een geheel vrijblijvend consult in. Wij bekijken met u hoe we het logistieke proces kunnen optimaliseren en hoe we onze logistieke werkzaamheden op de meest efficiënte manier voor u kunnen toepassen. Maak vandaag nog een afspraak.

Gratis value added services consult

Inhoud van de logistieke werkzaamheden

Logistieke werkzaamheden zijn behoorlijk breed. Dat loopt immers uiteen van order picking tot warehousing en van retourlogistiek tot de distributie. Aan de achterkant van uw retailonderneming hangen nog diverse werkzaamheden en hierin komen wij u graag tegemoet met onze dienstverlening om u zo het nodige werk uit handen te nemen.

Binnen deze logistieke werkzaamheden treft u een brede variatie van secundaire werkzaamheden aan. Denk aan het labelen van verzendingen, goederen ompakken, verpakken, assembleren en nog veel meer. Voor al deze werkzaamheden hebben wij een enthousiast team dat voor u de logistieke werkzaamheden tot in detail verzorgt.

Goederen ompakken en meer

Goederen ompakkenDe logistieke werkzaamheden lopen flink uiteen en alle bijkomende arbeidsintensieve activiteiten nemen wij u daarbij uit handen. Veelvoorkomende werkzaamheden zijn natuurlijk de genoemde activiteiten en hierbinnen verzorgen wij een optimaal resultaat.

Of dat nu gaat om goederen ompakken in grote aantallen, het verwerken van weinig retourlogistiek of het labelen van grootschalige verzendingen op basis van dagelijkse orders. Vrijwel alles is mogelijk binnen de diensten van Hopman Logistics Services. Onze logistieke werkzaamheden zijn er puur op gericht u te ontlasten en daarmee kan u bovendien nog besparen ook.

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken waarin wij u uitgebreid adviseren. Uiteraard geheel vrijblijvend. Maak vandaag nog een afspraak, wij vertellen u graag meer over al onze logistieke werkzaamheden.

Afspraak maken

Vrijblijvend contact

Vrijblijvend consult

Vrijblijvend bespaaradvies