Logistiek uitbesteden

logistiek uitbestedenWie een (web)winkel heeft, kan logistiek uitbesteden aan een externe partij. Hierdoor wordt niet alleen tijd en energie bespaard, ook scheelt het u in uw eigen beschikbare ruimte! Hopman Logistics is al bijna 20 jaar actief op het gebied van opslag, producten laten verpakken en producten laten verzenden. Wij vertellen u graag over al onze services. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Hopman Logistics verzorgt in feite het volledige proces als u kiest voor logistiek uitbesteden. Wij nemen uw voorraad in beheer en zorgen dat het product op plaats van bestemming komt. Dit begint bij goede voorraadbeheer. Door onze jarenlange ervaring en kennis weten wij als geen ander hoe we dit moeten aanpakken. Vervolgens beheren wij de bestelling door het juist verpakken van de producten en zorgen wij netjes dat het product op tijd wordt geleverd bij de klant. Bij logistiek uitbesteden heeft u dus geen zorgen!

Diensten Contact opnemen

Product laten verzenden

Wilt u een product laten verzenden volledig aangepast op uw wensen? Hopman Logistics kan hierin voorzien. Wij hebben hiervoor de dienst Value Added Logistics in het leven geroepen. Wilt u bijvoorbeeld een strikje op uw verpakking, een groot lint, een bepaalde kleur doos, een bepaald label en zo meer? Dan is Hopman Logistics uw partner. Wij hebben legio mogelijkheden bij op het gebied van producten laten verzenden. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Wat uw wens ook is, wij helpen u graag!

Het voordeel van logistiek uitbesteden is dat bij een totaalpartner als Hopman Logistics ook de retourverzending kan worden geregeld. Het kan zijn dat een product niet volledig naar wens is geweest van de klant en dat deze terug moet worden gestuurd. Wij regelen ook het volledige retourlogistiek proces. Wij zorgen dat de producten weer netjes worden verpakt en gestickerd zodat het product opnieuw kan worden ingezet.

Value Added Logistics

product laten verzendenProducten laten verzenden kan u bij Hopman Logistics dus veel tijd en moeite schelen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf en vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Wij gaan daarom graag met u in gesprek over al uw persoonlijk wensen bij een product laten verzenden. Zo kunt u bij logistiek uitbesteden kiezen voor onze vaste transporteur maar ook een transportbedrijf naar keuze kan worden geregeld. U kunt ons bellen en mailen om uw wensen te bespreken. Wij maken graag kennis met u!

Vrijblijvend contact

Vrijblijvend consult

Vrijblijvend bespaaradvies