E-commerce fulfilment

Uw partner in e-commerce fulfilment

E-commerce fulfilmentE-commerce fulfilment is een ideale oplossing om te besparen in tijd, geld en energie. Bij e-commerce fulfilment nemen wij alle vervolgstappen van u over zodra een klant een order plaatst. U verzorgt met uw webwinkel de mogelijkheid om te winkelen en wij verzorgen de achterkant. Daarmee kan u zich blijven bezig houden met uw winkel daar waar wij alle logistieke werkzaamheden verrichten.

Hopman Logistics Services zorgt ervoor dat het gehele logistieke proces zo soepel mogelijk zal verlopen, waardoor u hier geen omkijken naar heeft. E-commerce fulfilment beslaat daarmee alle facetten die hierbij komen kijken. Denk aan het verwerken van natuurlijk de orders, maar ook het verpakken, labelen, versturen en het afhandelen van retouren.

Hoe kunnen wij uw e-commerce fulfilment op de beste manier invullen? Maak geheel vrijblijvend een afspraak en wij vertellen u tot in detail waar alle mogelijkheden liggen.

Afspraak maken

E-commerce ondersteuning

Hopman Logistics Services verzorgt e-commerce fulfilment met het oog op tevreden klanten. Met een goede webwinkel heeft u een bepaalde reputatie hoog te houden, klanttevredenheid is immers van cruciaal belang voor het succes van uw onderneming. De logistieke processen hierbinnen kunnen behoorlijk tijdrovend zijn en dat kan een negatieve invloed hebben op uw werkproces.

Hierin bieden wij met onze e-commerce fulfilment ondersteuning, zodat deze arbeidsintensieve tak van de werkzaamheden voor u geregeld zal worden. Dit voeren wij uit volgens vaste routines waarbij wij altijd op tijd leveren om zo de klanten op hun wenken te bedienen. Uw voordeel is dat uw reputatie gezond blijft en dat uw klanten terugkomen. Daarmee is e-commerce fulfilment op termijn ook nog eens winstgevend.

E-commerce oplossing op maat

E-commerce oplossingVoor elke onderneming is het logistieke proces anders en hierin zijn wij flexibel, zodat wij altijd aansluiting vinden met uw webwinkel. Wij verzorgen graag het gehele proces voor u, maar ook leveren wij specifieke maatoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van enkel de retourlogistiek.

Voor een e-commerce oplossing op maat bent u bij Hopman Logistics Services aan het juiste adres. Wij denken met u mee en zoeken naar het hoogste rendement voor uw onderneming. Binnen onze e-commerce oplossing op maat trachten wij een kostenpost altijd om te zetten naar omzet, wat natuurlijk een gunstige bijdrage is voor uw onderneming.

Laat u adviseren en zie waar de mogelijkheden liggen binnen de e-commerce fulfilment van Hopman Logistics Services. U zult zien dat de e-commerce oplossing van Hopman Logistics Services een positieve bijdrage op uw onderneming zal hebben.

Gratis adviesgesprek

Vrijblijvend contact

Vrijblijvend consult

Vrijblijvend bespaaradvies