Distributielogistiek

DistributielogistiekVoor professionele distributielogistiek bent u bij Hopman Logistics op het goede adres. Wij zorgen ervoor dat uw product compleet verzorgd naar de plaats van bestemming wordt gebracht. U kunt bij ons terecht voor opslag, verzending en retourlogistiek. Wij nemen de volledige distributielogistiek uit handen. Zo heeft u geen zorgen!

Wat voor product u ook heeft, bij Hopman Logistics kunt u uw goederen laten verpakken, verfraaien en u kunt uw goederen laten verzenden. Een van onze unieke services is Value Added Logistics (VAL). Bij VAL kunt u kiezen uit extra services zoals het sealen van producten, labelen, prijzen of verfraaiing als een strik etc. Wij doen dit al vanaf het moment van bestelling tot het bezorgmoment. Wij verzorgen het gehele proces.

U kunt voor een snellere afhandeling van bestellingen kiezen voor voorraadbeheer bij Hopman Logistics zelf. Hierdoor bespaart u tijd doordat de producten direct beschikbaar zijn. Tevens is het voordeel van distributielogistiek bij Hopman dat u in uw eigen pand geen ruimte kwijt bent aan de opslag van goederen.

Mogelijkheden bespreken

 

Goederen laten verzenden

U kunt bij Hopman Logistics uw goederen laten verzenden. Wij hebben een vaste transporteur maar naar uw wens kunnen wij ook gebruikmaken van een ander transportbedrijf. Wij gaan graag in gesprek met al uw wensen wat betreft goederen laten verpakken en goederen laten verzenden. Wij vinden kwaliteit en service belangrijk en zullen u dan ook te allen tijde van dienst zijn. Neem contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Bij distributielogistiek is voor sommigen retourlogistiek ook erg belangrijk. Dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Bij retourlogistiek ontvangen wij uw goederen, controleren en verwerken wij deze en maken wij deze gereed voor herinzet. Ook verpakken wij de productie opnieuw inclusief omstickeren en omlabelen.

Contact opnemen

Goederen laten verzendenHopman Logistics is een veelzijdig partner als het gaat om distributielogistiek. Dit doen wij al bijna 20 jaar met heel veel plezier. Wij verzorgen alle processen die komen kijken bij goederen laten verpakken en goederen laten verzenden. Bij ons bent u op het goede adres voor een betrouwbaar en professioneel partner op het gebied van distributielogistiek. Wij helpen u graag. Neem direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Vrijblijvend contact

Vrijblijvend consult

Vrijblijvend bespaaradvies